Gefeliciteerd! Je bent al een maand veganist!

Wauw, vandaag is de laatste dag van de VeganChallenge. Vanuit de VeganChallenge zijn we hartstikke blij met jou. Door een maand veganistisch te eten heb jij in je eentje 30 dierenlevens, 84 vierkante meter bos en bijna 125.000 liter water bespaard. Indrukwekkend, of niet?

Na de VeganChallenge
Zoveel geleerd, lekker gegeten en inspiratie opgedaan. Ging het je gemakkelijk af? Waar had je moeite mee? We hopen dat we je genoeg informatie, advies en tips hebben gegeven om een vegan leefstijl op te pakken en dat we je hebben laten inzien dat vegan eten helemaal niet zo moeilijk is. Er valt echter nog veel meer te leren over dierenrechten, duurzaamheid, gezondheid en plantaardige voeding. Blijf jezelf informeren, want je bent nog maar net begonnen aan deze hele boeiende reis.

De komende week
Vanaf morgen ontvang je geen dagelijkse nieuwsbrieven en vegan dagmenu’s meer. Maar we zijn je niet zomaar vergeten! Over een paar dagen sturen we je nog een mail met informatie over de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), waar de VeganChallenge deel van uitmaakt. Je kunt dan met een leuke actie lid worden!
Ook sturen we je nog een korte enquête op. Wij zijn namelijk benieuwd hoe het afgelopen maand ging en hoe je de VeganChallenge ervaren hebt. Je kunt dan al je feedback aan ons kwijt, zodat we de VeganChallenge nóg beter kunnen maken.

Bedankt voor je deelname!
Tot slot willen wij jou bedanken! Mede dankzij jouw inzet wordt de wereld een stukje mooier. Bedankt voor je actieve deelname aan de VeganChallenge facebook groep en het meepraten op het forum. We hopen dat je er net zo van genoten hebt als wij en dat je er veel van geleerd hebt!  
 
Recepten
 
Error: URL (https://veganchallenge.nl/recepten/feed/?vc_start_date=[VC Start Date]&vc_day=30) empty or not valid
 
weekmenu
 
 
 
Blog
 
Tips voor jouw ‘veganversary’: vier dat je vegan bent!
Anne-Fleur vierde onlangs voor de 2e keer haar ‘veganversary’. Haar vegan-wattes?! Zij vierde die dag dat zij 2 jaar geleden besloot vegan te gaan. Vier dat je vegan bent! Maak een echt feestje met deze 4 tips van Anne-Fleur.
 
lees meer
 
 
VeganChallenge ervaring: Tomas
Elk jaar doen er weer duizenden mensen mee aan de VeganChallenge. Alleen wat gebeurt er nadat de challenge is afgelopen? Blijven ze dan veganist of gaan ze weer terug naar hun oude eetpatroon? Tomas is veganist gebleven nadat hij in oktober 2015 meedeed en deelt vandaag zijn ervaringen. Waarom heb je meegedaan aan de VeganChallenge? Ik at gewoon [......]
 
lees meer
 
 
VeganChallenge ervaring: Kirsten
Elk jaar doen er weer duizenden mensen mee aan de VeganChallenge. Alleen wat gebeurt er nadat de challenge is afgelopen? Blijven ze dan veganist of gaan ze weer terug naar hun oude eetpatroon? Kirsten was vegetariër toen ze in april 2015 voor het eerst mee deed aan de de VeganChallenge. Vandaag deelt ze haar ervaringen. [......]
 
lees meer
 
 
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. Wij informeren hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken, meld je dan aan voor onze facebookgroep of kijk op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser