Wat nou als ik op vakantie ga?

Als beginnende veganist zul je erachter komen dat je nog moet ontdekken wat je wel en niet kan eten, vooral als je gaat reizen. Gelukkig heeft de VeganChallenge informatie, artikelen en blogs om ook reizen een (vegan)eitje te maken!

Voorbereid op pad
De gemakkelijkste optie is natuurlijk om zelf eten mee te nemen. Als je bijvoorbeeld per trein, bus of vliegtuig reist, dan is het hartstikke handig om zelf een lunch te maken. En goedkoper ook! Daarnaast kom je in veel cafés tegenwoordig ook wel veganistische hapjes tegen. Kortom, bereid jezelf voor en kijk gewoon op de verpakkingen wanneer je snel iets wilt kopen. Dan kom je al een heel eind!

Je kunt ook eens het YouTubekanaal van Vetjebol bezoeken: zij reizen als veganisten de wereld rond.

"Eiwitten, eiwitten en nog eens eiwitten", dat hoor je vaak als sporter. Hoe werkt dat bij veganisten die veel sporten? Morgen vind je het in de nieuwsbrief.
 
Recepten
 
Error: URL (https://veganchallenge.nl/recepten/feed/?vc_start_date=[VC Start Date]&vc_day=25) empty or not valid
 
weekmenu
 
 
 
Blog
 
Sociale situaties: vegan vakantie
Als je als veganist op vakantie gaat, kan het even zoeken zijn naar wat je daar kan eten.  In je eentje is het soms al moeilijk, maar hoe doe je dat als je met het hele gezin op vakantie gaat? Ervaren vegan Tim Tat deelt zijn tips voor een vegan vakantie met kinderen.  Vakantie is de periode waar …
 
lees meer
 
 
Vegan eten in Japan
Elise was pas in Japan. Kun je daar als veganist ook goed eten en hoe doe je dat dan? In deze blog geeft zij je handige tips om in Japan heerlijk te kunnen eten!
 
lees meer
 
 
Ik ga op reis & neem mee…
Vegan of niet, vakantie staat voor veel mensen hoog op het verlanglijstje. Er een onbezorgde reis van maken, dat kan gemakkelijk door wat kleine voorbereidingen te treffen. Slippers? Check! Zonnebril? Check! Vegan snacks? Check! Fijne vakantie!
 
lees meer
 
 
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. Wij informeren hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken, meld je dan aan voor onze facebookgroep of kijk op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser