Veganistische opties in restaurants in opkomst!

Uit eten als veganist
Uit eten gaan hoeft tegenwoordig niet moeilijk meer te zijn. Vooral als je in een grotere stad bent, zal er vaak wel een restaurant veganistisch zijn. Om er eentje te vinden, kun je bijvoorbeeld Vegan Compass of HappyCow gebruiken.

Geen veganistisch restaurant: wat nu?
Soms kun je geen veganistisch restaurant vinden. Vele keukens hebben echter sowieso veel plantaardige gerechten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Ethiopisch, Thais of Indiaas. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd naar een plantaardig gerecht vragen. In de meeste restaurants vinden de koks het geen probleem en soms zelfs wel leuk om speciaal voor jou iets veganistisch te maken. Zelfs als je geen veganistisch restaurant vindt, kun je dus bijna altijd wel iets te eten vinden. Voor meer tips kun je ook de artikelen in deze nieuwsbrief lezen!

In je eigen huis en stad en met je eigen vrienden is veganisme vaak een (vega-)eitje. Maar wat als je op vakantie gaat? Morgen meer hierover.
 
Recepten
 
Error: URL (https://veganchallenge.nl/recepten/feed/?vc_start_date=[VC Start Date]&vc_day=24) empty or not valid
 
weekmenu
 
 
 
Blog
 
Vegan uit eten
Kun je als veganist nog wel uit eten gaan? Vaak is dit een struikelblok voor beginnende veganisten. Gelukkig kun je als veganist ook echt nog steeds onwijs lekker eten in restaurants, maar soms kan het handig zijn om je wat beter voor te bereiden. Hoe je dat doet vertelt Natascha je in deze blog.
 
lees meer
 
 
Mijn favo vegan hotspots
Als vegan wil je uiteraard ook wel eens uit eten, maar met zo veel vegan restaurants kan het lastig zijn te kiezen waar je heengaat. Annemiek geeft je tips met haar top 5 favoriete vegan hotspots in Nederland!
 
lees meer
 
 
Proost!! Meer info over vegan dranken
Heb je er weleens bij stilgestaan dat niet alle drank vegan is? Zowel sapjes als alcoholische versnaperingen houden er soms wat verborgen dierlijke ingrediënten op na. Elise vertelt hier meer over.
 
lees meer
 
 
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. Wij informeren hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken, meld je dan aan voor onze facebookgroep of kijk op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser